Savustettu naudan paahtopaisti
4
Henkeä
999 min

Savustettu naudan paahtopaisti

Raaka-aineet

1 kpl Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Paahtopaisti

Mausteseos:

1 rkl suolaa

5 tl sipulijauhetta

1 rkl fariinisokeria

4 tl mustapippuria

1 tl valkosipulijauhetta

1 tl oreganoa

1 tl savupaprikajauhetta

0,5 tl chilijauhetta

Näin se hoituu

Naudan paahtopaistiin saa herkullisen maun, kun sen savustaa kevyesti grillissä. Liha maistuu erinomaiselta, kun sitä marinoi kuivamarinadissa yön yli. Tarjoile paahtopaisti kylmänä vaikka leikkelepöydässä.

Hienonna mausteseos morttelissa. Kuivaa lihan pinta hyvin. Hiero mausteseos lihan pintaan. Kiedo liha kelmun tai laita muovipussiin. Anna lihan marinoitua jääkaapissa yön yli.

Valmistele grilli savustusta varten. Savusta lihaa voimakkaassa savussa 10-15 minuuttia. Ota liha ulos grillistä ja lämmitä grilli kuumaksi. Grillaa paahtopaistia kunnes sen sisälämpötila on noin 57-58 astetta. Kääntele välillä jotta paisti saa kauttaaltaan kauniin värin. Anna lihan jäähtyä ja lämpötilan tasaantua huoneenlämmössä.

Tarjoile heti sellaisenaan tai jäähdytä jääkaapissa yön yli ja tarjoile kylmänä vaikka leikkelepöydässä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok