Maukasta kalkkunaa keitettynä ja yrttirisottoa
4
Henkeä
45 min

Maukasta kalkkunaa keitettynä ja yrttirisottoa

Raaka-aineet

1 pkt Atria 480g Naturel Kalkkunan Fileeleike

3 dl vettä

2 dl valkoviiniä

1 kanaliemikuutio

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

2 rkl öljyä

3 dl risottoriisiä

30 g parmesanjuustoa

nippu persiljaa

nippu basilikaa

1/2 sitruunaa

Näin se hoituu

Kuumenna vesi ja viini kiehuvaksi ja mausta ne kanaliemikuutiolla. Kumoa kalkkunat kiehuvaan liemeen ja keitä seitsemän minuuttia. Nosta kalkkunat foliopakettiin tai kannelliseen kulhoon ja pidä ne lämpiminä. Silppua sipuli ja valkosipuli ja kuullota tilkassa öljyä. Lisää riisi ja hetken kuluttua puolet kalkkunan keitinliemestä. Keitä hiljalleen kunnes neste on lähes imeytynyt riisiin. Lisää loppu keitinliemi ja keitä taas, kunnes neste on imeytynyt. Lisää vielä vettä riisin joukkoon, desi kerrallaan ja hauduta kunnes riisi on kypsää ja rakenne kermamainen. Raasta juusto risoton joukkoon ja silppua yrtit sekaan. Nosta kalkkunaleikkeet risoton päälle sellaisenaan tai suikaloituina ja koristele sitruunanlohkolla

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit