Saltimboccaa härän kylmäsavuleikkeestä
4
Henkeä
30 min

Saltimboccaa härän kylmäsavuleikkeestä

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Broilerin Ohut Fileeleike

12 viipale Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

12 kpl salvianlehtiä

1 tl suolaa

1 tl rouhittua mustapippuria

12 kpl cocktailtikkuja

1/2 dl oliiviöljyä

2 dl valkoviiniä

80 g voita

2 minisalaattia

Näin se hoituu

Leikkaa filee puoliksi, mausta suolalla ja pippurilla. Pane jokaisen fileen päälle kinkkuviipale ja salvianlehti ja kiinnitä cocktailtikulla.

Kuumenna paistinpannulla öljyä. Ruskista fileet molemmin puolin. Lisää viini ja hauduta kannen alla 10 minuuttia. Paista salaattien leikkuupinnat erillisellä pannulla nopeasti ruskeaksi.

Aseta fileet lämpimälle tarjoiluvadille. Keitä lientä hetki kokoon pannulla, lisää voi, sekoita ja kaada liemi fileiden päälle.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki