Ruskapossua ja hasselbackan perunoita
7
Henkeä
60 min

Ruskapossua ja hasselbackan perunoita

Raaka-aineet

1 pkt Atria n800g Marinoitu Viljaporsaan Pihvifilee

PERUNAT

10 kpl kiinteää perunaa

30 g voita

1 rkl korppujauhoja

1 tl suolaa

KASTIKE

1 dl sinappi-kurkkusalaattia

1 dl ruokakermaa

1 rkl häränlihafondia

1/2 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Kypsennä porsaan pihvifilee 250 asteisessa uunissa 15 minuuttia, pudota uunin lämpö 150 asteeseen ja jatka kypsentämistä vielä noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Kääri kypsä pihvifilee folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Kastike:
Laita kattilaan sinappikurkkusalaatti ja ruokakerma. Mausta häränlihafondilla ja mustapippurilla. Kiehauta.

Hasselbackan perunat:
Kuori ja leikkaa perunoille tasainen pohja. Viillota perunat miltei pohjaan asti. Asettele perunat vuokaan. Mausta suolalla ja laita jokaiselle perunalle nokare voita sekä korppujauhoa. Kypsennä perunat uunissa samanaikaisesti porsaan pihvifileen kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit