
Ruskapossua ja hasselbackan perunoita
Raaka-aineet
1 pkt Atria Viljaporsaan Pihvifilee Marinoitu n800g
PERUNAT
10 kpl kiinteää perunaa
30 g voita
1 rkl korppujauhoja
1 tl suolaa
KASTIKE
1 dl sinappi-kurkkusalaattia
1 dl ruokakermaa
1 rkl häränlihafondia
1/2 tl mustapippurirouhetta
Näin se hoituu
Kastike:
Laita kattilaan sinappikurkkusalaatti ja ruokakerma. Mausta häränlihafondilla ja mustapippurilla. Kiehauta.
Hasselbackan perunat:
Kuori ja leikkaa perunoille tasainen pohja. Viillota perunat miltei pohjaan asti. Asettele perunat vuokaan. Mausta suolalla ja laita jokaiselle perunalle nokare voita sekä korppujauhoa. Kypsennä perunat uunissa samanaikaisesti porsaan pihvifileen kanssa.