Ruska-ajan keitto
4
Henkeä
40 min

Ruska-ajan keitto

Raaka-aineet

1/2 pkt Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Paahtopaisti

1 kpl keltasipulia

2 tl margariinia

4 dl lihalientä

400 g keittojuureksia

2 dl ruokakermaa

100 g leikattavaa sulatejuustoa

5 kpl maustepippuria

1 tl suolaa

persiljaa

Näin se hoituu

Hienonna sipuli ja suikaloi liha. Kuumenna padassa margariini ja ruskista siinä lihasuikaleet ja sipulit. Lisää lihaliemi ja hauduta liha kypsäksi, noin 20 minuuttia. Lisää joukkoon keittojuurekset, ruokakerma, sulatejuusto ja mausteet. Hauduta noin 15 minuuttia kannen alla. Tarkista maku ja koristele lopuksi hienonnetulla persiljalla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit