Rukiinen Gotler-pizza
4
Henkeä
40 min

Rukiinen Gotler-pizza

Raaka-aineet

1 revitty ruisreikäleipä

1 1/2 dl ketsuppia

3/4 dl tomaattipyreetä

2 tl pizzamaustesekoitusta

150 g juustoraastetta

12 pala Atria 1000g Gotler Kinkkumakkaratanko

4 pala Atria 140g Suomalainen Pekoni

1/2 dl vihreitä jalapenoviipaleita

8 kpl kirsikkatomaattia

Näin se hoituu

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti. Avaa revitty ruisleipä ja pane puolikkaat revitty pinta ylöspäin pellille.
Sekoita ketsuppi, tomaattipyree sekä pizzamauste ja levitä kastike leiville.
Ripottele puolet juustoraasteesta kastikkeen päälle. Asettele kinkkumakkaraviipaleet, neljää osaan leikatut pekoniviipaleet, jalapenot ja tomaattipalat päälle. Ripottele loput juustoraasteesta pinnalle.
Paista unissa noin 8 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit