Ruis-broileridogit
4
Henkeä
30 min

Ruis-broileridogit

Raaka-aineet

JOGURTTIKASTIKE

2 dl maustamatonta jogurttia

1 rkl ketsuppia

1 tl sinappia

1/2 tl suolaa

1/2 tl sokeria

1/2 dl (ruohosipulia)

KAALI-PORKKANARAASTE

200 g valkokaalta

1 kpl porkkanaa

1 rkl appelsiinimehua

1/2 tl sokeria

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

RUIS-BROILERIDOGIT

8 kpl revittyä ruisleipää

2 dl jogurttikastiketta (ohje)

8 lehteä jääsalaattia

2 kpl tomaattia

300 g kaali-porkkanaraastetta (ohje)

8 kpl Atria 280g Rehti Herkku Kananakki

Näin se hoituu

Jogurttikastike:
Sekoita jogurtin joukkoon kaikki mausteet ja halutessasi hienonnettua ruohosipulia. Anna makujen tasaantua vähintään 10 minuuttia.

Kaali-porkkanaraaste:
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja raasta porkkana isohkoksi raasteeksi. Sekoita kaali ja porkkana kulhossa ja lisää kaikki mausteet. Painele raastetta voimakkaasti kauhalla tai puuhaarukalla, jotta salaatti mehustuu ja muuttuu meheväksi. Anna makujen tasaantua vähintään 10 minuuttia.

Grillaa broilernakit ja ruisleivät. Lusikoi neljälle ruisleipäpalalle jogurttikastiketta. Asettele päälle salaatinlehdet, tomaattiviipaleita, kaali-porkkanaraastetta ja lopuksi kaksi broilerinakkia. Nosta päälle toinen ruisleipäpala ja pakkaa ruis-broileridogit eväspusseihin tai lautasliinoihin nautittavaksi.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok