RTP eli Rosvopaisti-tomaatti-pekonileipä
4
Henkeä
40 min

RTP eli Rosvopaisti-tomaatti-pekonileipä

Raaka-aineet

1 kpl Atria n600g Viljaporsaan Rosvopaisti, kypsä

1 tl savupaprikajauhetta

1 rkl hunajaa tai siirappia

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

4 kpl tummaa paahtoleipäviipaletta

4 kpl vaaleaa paahtoleipäviipaletta

2 rkl (kurkku-)majoneesia

4 kpl salaatinlehteä

4 kpl tomaattia viipaleina

Näin se hoituu

Ota rosvopaisti huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen sen lämmittämistä.

Poista rosvopaisti pakkauksestaan ja kääri se folioon. Kuumenna 180-asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on yli 75 astetta. Revi liha ja paista pannulla savupaprikajauheen ja hunajan tai siirapin kera.

Paahda pekoni pannulla rapeaksi ja nosta valumaan leivinpaperin päälle.

Levitä tummalle paahtoleivälle majoneesia, nosta salaatinlehti majoneesin päälle. Asettele tomaattiviipaleet salaatille ja rosvopaistia tomaattiviipaleille. Laita vaalea leipä kanneksi ja leikkaa leivistä kuoret pois. Jaa leipä halutessasi kahteen tai neljään osaan. Tarjoile esimerkiksi maalaisranskalaisten kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki