Rieskapizza
2
Henkeä
30 min

Rieskapizza

Raaka-aineet

1 pkt Atria 250g Kevyt Jahtimakkara

3 dl ketsuppia

1 dl tomaattipyreetä

1/2 tl punaista chilirouhetta

1/2 tl suolaa

2 tl pizzamaustetta

1/2 kesäkurpitsaa

1 kpl punasipuli

2 kpl tomaattia

8-12 jalapenoa

300 g juustoraastetta

4 kpl rieskoja (koko 18x25)

Näin se hoituu

Kuumenna uuni 230 asteeseen.
Ota kaikki tarvikkeet esille. Leikkaa leikkelepino kahteen osaan. Sekoita ketsuppi, pyree, mausteet ja suola. Halkaise kesäkurpitsa, poista pehmeä sisus esim. lusikalla kovertaen ja viipaloi puolikkaat. Leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi lohkoviipaleiksi, pilko tomaatit ja valuta jalapenot. Siirrä rieskat leivinpaperoiduille uunipelleille, levitä tomaattikastike rieskoille ja ripottele puolet juustoraasteesta päälle. Asettele makkaraviipaleet ja kasvikset päälle ja ripottele loppu juustoraaste täytteiden päälle. Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Syö lämpimänä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki