Ribsit tulisella bbq-kastikkeella ja cheddar-jalapenoranskalaisilla
4
Henkeä
30 min

Ribsit tulisella bbq-kastikkeella ja cheddar-jalapenoranskalaisilla

Raaka-aineet

2 pkt Atria Wilhelm n500g BBQ Smoky Bourbon Pork Ribs

4 dl bbq-kastiketta

1-2 dl srirachaa tai muuta tulista kastiketta

2 rkl hunajaa

1 kg ranskanperunoita

suolaa

mustapippuria myllystä

250 g cheddarjuustoa raasteena

1 dl jalapenoviipaleita

Näin se hoituu

Ota ribsit paketista ja kaada paketissa oleva liemi pieneen kattilaan. Sekoita liemen joukkoon bbq-kastike, hunaja ja sriracha. Kiehauta kastike.

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Levitä ranskalaiset leivinpaperin päälle uunipellille. Mausta perunat suolalla ja pippurilla. Levitä cheddarraaste ja valutetut jalapenot perunoiden päälle. Paista parikymmentä minuuttua, eli kunnes perunat ovat kypsiä ja rapeita ja juusto sulanut kauniisti.

Grillaa ribsit kuumiksi ranskalaisten ollessa uunissa. Valele ribsejä bbq-kastikkeella grillauksen aikana. Loppu kastike kannattaa kaataa ribsien päälle kun viet ne tarjolle.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki