Retki-Ramen Viljaporsaan Minuuttisuikaleista
4
Henkeä
20 min

Retki-Ramen Viljaporsaan Minuuttisuikaleista

Raaka-aineet

1 pkt Atria 350g Minuuttisuikale Viljaporsaan Fileestä

2 dl kantarelleja tai suppilovahveroita

2 rkl öljyä

3 cm pala inkivääriä hienonnettuna

1,5 ltr liha- tai kanalientä

1-2 tl seesamiöljyä

3 rkl soijakastiketta

1 kpl purjon valkoinen osa suikaloituna

300 g ramen-nuudeleita

4 kpl kananmunaa keitettynä

1 pss kevätsipulia hienonnettunna

Näin se hoituu

Possunsuikaleista valmistuu herkullinen ramen-keitto, joka saa makua metsäsienistä ja inkivääristä. Viimeistele keitto kananmunalla ja kevätsipulilla.

Ruskista possusuikaleet ja sienet öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon valkosipuli ja inkivääri. Kaada joukkoon liemi, seesamiöljy ja soija. Kiehauta. Lisää joukkoon nuudelit ja purjo. Sekoita ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa soijalla.

Jaa keitto kulhoihin ja halkaise yksi keitetty kananmuna jokaiseen kulhoon keiton päälle. Viimeistele kevätsipulilla. Nauti kulhoista syömäpuikoilla ja ryystämällä lientä.

Talvisella retkellä kannattaa toimia näin:

Sekoita liemi (lihaliemi, seesamiöljy ja soija) valmiiksi termospulloon, jolloin voit kaataa valmiiksi maustetun liemen kätevästi lämpimänä kattilaan. Pilko kasvikset kotona valmiiksi esimerkiksi pieniin pusseihin. Keitä myös kananmunat jo kotona. Pakkaa retkelle mukaan kattila sekä raa'at Minuuttisuikaleet.

Ruskista nuotiolla kattilan pohjalla ensin Minuuttisuikaleet ja sienet, lisää sitten joukkoon valkosipuli, ja inkivääri, ja kaada termospullosta lämmin liemi päälle. Lisää nuudet ja purjo. Jaa kippoihin ja lisää keitetty kananmuna ja hienonnettu kevätsipuli.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki