Rapea ja tulinen pastavuoka
4
Henkeä
60 min

Rapea ja tulinen pastavuoka

Raaka-aineet

1 rasia Atria 700g Nauta-sika Jauheliha 20%

500 g makaronia tai pastaa

1 prk punaisia säilykepapuja (400 g)

2 sipulia

1-2 chiläi

1 prk tomaattimurskaa (400 g)

1-2 tl suolaa

1 tl mustapippuria myllystä

4 dl nachoja

2 dl juustoraastetta, esim. Emmental

Näin se hoituu

Ota jauheliha huoneenlämpöön 30 minuutiksi ennen valmistusta.
Kuumenna pastan keitinvesi ja suola, lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä 5 minuuttia. Valuta.
Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna puolikkaat.
Kuumenna paistinpannu ja ruskista jauheliha. Lisää pavut, tomaattimurska, hienonnettu sipuli ja chili ruskistetun jauhelihan sekaan pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta 10 minuuttia.
Sekoita kastike ja pasta uunivuoassa (noin 2,5 l). Ripottele murskatut nachot ja juustoraaste pinnalle.
Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 35 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit