Rakuunabroileria, paahdettua punajuurta ja pekonia
4
Henkeä
90 min

Rakuunabroileria, paahdettua punajuurta ja pekonia

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Broilerin Ohut Fileeleike

1 tl rakuunaa

1 tl suolaa

600 g punajuurta lohkoina

1 rkl oliiviöljyä

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

1 tl suolaa

mustapippuria rouhittuna

2 rkl balsamico-etikkaa

2 dl ruokakermaa (laktoositon)

Näin se hoituu

Sekoita punajuuret, oliiviöljy, suola, mustapippuri ja balsamico. Kaada punajuuret uunivuokaan. Paista 180 asteessa puoli tuntia. Lisää päälle rakuunalla ja suolalla maustetut broilerin ohuet leikkeet sekä pekoni (ja ruokakerma). Jatka paistamista vielä noin 20 min.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit