Punajuurisalaatin ja grillikasvisten kanssa tarjoiltu kokonaisena grillissä paahdettu viljaporsaan sisäfilee
4
Henkeä
120 min

Punajuurisalaatin ja grillikasvisten kanssa tarjoiltu kokonaisena grillissä paahdettu viljaporsaan sisäfilee

Raaka-aineet

1 kpl Atria Perhetilan n500g Maustettu Viljaporsaan Sisäfilee

2 porkkanaa

2 varsisellerin vartta

1 nippu kevätsipulia/keltasipulia tai punasipulia

4 terttu- tai luumutomaattia

foliota

suolaa, pippuria

sesam-öljyä

1 rasia Atria 400g Punajuurisalaatti

Näin se hoituu

Nosta liha huoneenlämpöön 30- 60 minuuttia ennen valmistamista. Paahda fileetä keskilämmössä grillissä, tasaisesti käännellen sopivan kypsäksi tai sisälämpömittarilla sisälämmöksi 60 astetta. Aikaa tähän kuluu n. 20-30 min.
Kääri filee folioon ja anna vetäytyä 15 minuuttia.
Kuori ja pilko juurekset ja tomaatit. Laita pilkotut juurekset ja tomaatit folion päälle ja mausta suolalla, pippurilla tilkalla sesam- öljyä. Kääri nyytiksi ja grillaa keskilämmössä noin 10 minuuttia. Leikkaa sisäfileestä sopivia viipaleita.
Tarjoile sisäfilee avatusta grillikasvisfoliosta punajuurisalaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki