Punajuurinen karjalanpaisti
10
Henkeä
200 min

Punajuurinen karjalanpaisti

Raaka-aineet

1 pkt Atria 700g Perinteinen Karjalanpaisti

1 kpl keltasipulia

1 kpl punajuurta

1 rkl voita

5 dl lihalientä

2 tl suolaa

1/2 tl maustepippuria

1/4 tl valkopippurijauhetta

1/2 tl kuivattua timjamia

1 rkl etikkaa

2 dl smetanaa

Näin se hoituu

Kuori ja kuutioi sipuli ja punajuuri. Ruskista lihat kuumalla pannulla voissa. Siirrä ne sen jälkeen pataan. Lisää pataan myös sipulit ja punajuuret. Kaada päälle lihaliemi ja mausteet. Hauduta pataa uunissa 150 asteessa noin 2,5 tuntia tai liedellä. Tarkkaile ettei neste mene liian vähiin, lisää nestettä tarvittaessa. Kun liha on kypsää lisää etikka ja suola.

Tarjoile keitettyjen perunoiden, haudutettujen lanttukuutioiden ja smetanan kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit