Punainen lenkkigulassi
4
Henkeä
40 min

Punainen lenkkigulassi

Raaka-aineet

1 pkt Atria 500g Punainen Lenkki

4 rkl öljyä

2 sipulia

6 valkosipulinkynttä

4 rkl paprikajauhetta

1/4 tl cayennepippuria

1/2 tl mustapippuria

4 laakerinlehteä

2 lihaliemikuutioita

500 g perunoita

2 porkkanaa

vaaleaa leipää

Näin se hoituu

Kuori ja viipaloi lenkki. Kuumenna kattilan pohjalla öljyä ja paista makkaraviipaleita siinä silputun sipulin ja valkosipulin kanssa. Lisää paprikajauhe ja kuullota vielä hetki. Lisää loput mausteet, liemikuutiot ja litran verran vettä. Kuutioi kuoritut perunat ja porkkana ja lisää kiehuvaan keittoon. Keitä vartin verran, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarjoa keiton kanssa valkoista leipää. Myös smetana sopii hyvin keiton mausteeksi.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit