Pulled Salsa Chicken Burgerit
5
Henkeä
140 min

Pulled Salsa Chicken Burgerit

Raaka-aineet

1 pkt Atria Bravuuri n800g Pulled Salsa Chicken

Puolikuivatut tomaatit:

1 rasia kirsikkatomaatteja

2 kpl timjaminoksa

1 kpl rosmariininoksa

1 tl sokeria

1 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria myllystä

2 rkl oliiviöljyä

Lisäksi:

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

maalaissämpylöitä

salaatinlehtiä

kokonaisia maustekurkkuja

punasipuli

(kurkku-)majoneesia

ranskalaisia tai lohkoperunoita

Näin se hoituu

Kypsennä Pulled Salsa Chicken pakkauksen ohjeen mukaan.

Laita kirsikkatomaatit uunivuokaan. Lisää mausteet ja pyöräytä sekaisin. Paahda tomaatteja uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes niiden kuori halkeilee. Ota tomaatit uunista ja siirrä sivuun.

Paista pekonit miedolla lämmöllä rapeaksi ja kauniin kullankeltaiseksi. Siirrä pekonit valumaan talouspaperin päälle.

Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Viipaloi maustekurkut ja punasipuli. Revi kypsä Pulled Salsa Chicken. Halkaise sämpylät ja paahda puolikkaat uunissa. Levitä majoneesia sämpylän pohjalle ja koko burgerit. Tarjoile ranskalaisten tai lohkoperunoiden ja majoneesidipin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki