Pulled Pork Taco
4
Henkeä
200 min

Pulled Pork Taco

Raaka-aineet

1 kpl Atria n800g Naturell Viljaporsaan Uuniliha

1 rkl chilijauhetta

1 rkl juustokuminaa

1 rkl valkosipulijauhetta

1 rkl oreganoa

1 rkl paprikajauhetta

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria myllystä

1-2 dl omenamehua

Guacamole:

4 kpl avokadoa

1 kpl lime

0,3 ruukku korianteria

1 kpl valkosipulinkynsi

1 kpl chili

suolaa

mustapippuria myllystä

Salsa:

150 g kirsikkatomaatteja

1 kpl pieni punainen chili

0,5 kpl punasipuli

0,3 ruukku korianteria

2 kpl valkosipulinkynttä

0,5 kpl lime

suolaa

mustapippuria myllystä

Tarjoiluun:

pieniä tortilloita tai tacokuoria

ranskankermaa

korianteria

Lisäksi:

omena- tai pekaanipuun lastuja savustukseen

Näin se hoituu

Pulled porkiin saat herkullisen savuisen maun savustamalla sitä perinteisessä savustuspöntössä ennen loppukypsennystä. Kypseneminen alkaa jo pöntössä, joten jälkeen savustuksen jälkeen liha tarvitsee enää pari tuntia uunissa. Ehdoton hitti tortillojen täytteeksi!

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen savustusta. Sekoita kaikki mausteet keskenään ja hiero ne possun pintaan. Savusta possua omena- tai pekaanilastuilla noin tunti savustuspöntössä. Siirrä liha sitten 150-asteiseen uuniin ja anna kypsyä vielä noin 2 tuntia, kunnes liha on murenavan kypsää.

Valmista guacamole. Kuori avokadot ja murskaa ne haarukalla. Purista joukkoon limemehu ja sekoita joukkoon hienonnettu korianteri, valkosipuli ja chili. Mausta suolalla ja pippurilla.

Hienonna tomaatit, chili, sipulit ja korianteri ja sekoita ne keskenään. Mausta limemehulla, suolalla ja pippurilla.

Tarjoile pulled pork tortillojen, salsan, guacamolen, ranskankerman ja tuoreen korianterin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki