Pulled Pork kaalikääryleet hasselpähkinämuusilla
2
Henkeä
120 min

Pulled Pork kaalikääryleet hasselpähkinämuusilla

Raaka-aineet

1 pkt Atria 250g Pulled Pork Ylikypsä Revitty Porsaanliha

2 rkl BBQ-kastike

50 g vuohenjuustoa

2 rkl persiljaa

1 rkl hunajaa

mustapippuria myllystä

suolaa

1 kpl savoijinkaali

1/2 dl siirappia

50 g voita

3 kpl uuniperunaa

1/2 dl hasselpähkinärouhetta

1 dl smetanaa

Näin se hoituu

Irrota kaalista lehdet ja ohenna lehtiruoti, keitä lehtiä kunnes ne ovat taipuisia. Kuivaa lehdet ja siirrä sivuun. Lämmitä pulled pork lihaa kattilassa miedolla lämmöllä, mausta bbq-kastikkeella, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Lisää hienonnettu persilja ja murennettu vuohenjuusto. Aseta pulled pork täytettä kaalinlehdelle ja pyöräytä kääryleeksi. Aseta kaalikääryleet uunivuokaan, valele siirapilla ja laita pintaan voinokareita. Kypsennä 200–asteisessa uunissa kunnes kääryleet ovat saaneet hieman väriä. Laske uunin lämpö 150–asteeseen ja kypsennä vielä tunnin verran. Valele kääryleitä vuokaan kerääntyvällä liemellä paiston aikana. Kuori ja keitä perunat. Paahda hasselpähkinärouhetta kuumalla kuivalla pannulla. Valuta perunat ja anna höyrytä 2 minuuttia ilman kantta, sekoita joukkoon voi ja smetana, mausta suolalla. Lisää lopuksi hasselpähkinärouhe.
Kokoa annos ja tarjoile lisukkeena vaikkapa puolukkahilloa tai punajuurisalaattia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki