Pulled Pork ja pikkelöity punakaali 
5
Henkeä
240 min

Pulled Pork ja pikkelöity punakaali

Raaka-aineet

1 kpl Atria Bravuuri n1,0kg Pulled Pork, maustettu, paistopussipakkauksessa

3 dl omenasiideria

1/2 dl vaahterasiirappia

1 kanelitanko

1 tähtianis

1 kpl appelsiininkuoret

1 kpl sitruunankuoret

5 kpl maalaissämpylää

mustapippuria myllystä

Punakaali:

500 g punakaali

140 g karkeaa merisuolaa

1 vaniljatanko

1/2 ltr sherryviinietikkaa

2 dl punaviiniä

400 g fariinisokeria

2 laakerinlehteä

1 tähtianis

Näin se hoituu

Aloita kaalista: suikaloi kaali ja sekoita joukkoon merisuola. Laita suolattu kaali siivilään ja anna ”muhia” huoneenlämmössä 2-3h. Huuhtaise kaali ja jätä siivilään valumaan. Halkaise vaniljatanko ja raavi siemenet pois. Laita vaniljatanko, siemenet ja kaikki loput ainekset kattilaan, kiehauta ja anna hautua 10 minuuttia, kunnes maut ovat tasoittuneet. Lisää kaali ja purkita. Anna kaalin levätä vähintään kaksi vuorokautta ennen käyttöä.

Kypsennä liha pakkauksen ohjeen mukaan. Laita siideri, siirappi ja mausteet kattilaan ja keitä hiljaisella tulella, kunnes tulos on paksun kastikkeen kaltainen, noin 45 minuuttia, siivilöi.
Mehusta kypsä, revitty Pulled Pork kastikkeella ja rouhi sekaan mustapippuria, tarkista maku. Paahda sämpylät ja annostele väliin Pulled Porkia ja punakaalia

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit