Pulled Chicken Pizza Galette
4
Henkeä
80 min

Pulled Chicken Pizza Galette

Raaka-aineet

1 pkt Atria Bravuuri n800g Pulled Salsa Chicken

Pizzataikina:

2 dl vettä

15 g hiivaa

1 rkl oliiviöljyä

0,25 tl sokeria

0,5 tl savustettua paprikajauhetta

0,5 tl chilijauhetta

Tomaattikastike:

1 dl tomaattipyreetä

1 dl ketsuppia

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria myllystä

1 rkl pizzamaustetta (tai yrttejä maun mukaan)

1 tl paprikajauhetta

Maustetut kirsikkatomaatit:

1 rasia kirsikkatomaatteja halkaistuja

0,5 tl suolaa

0,5 tl sokeria

0,5 tl mustapippuria myllystä

Lisäksi:

1 dl pizzajuustoa tai muuta juustoa raastettuna

6 kpl pientä kiekkoa chevreä

basilikanlehtiä

Näin se hoituu

Kypsennä Pulled Salsa Chicken pakkauksen ohjeen mukaan. Voit kypsentää lihan valmiiksi vaikka jo edellisenä päivänä.

Valmista pizzataikina: Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää sokeri ja öljy sekä mausteet. Vaivaa taikinaan jauhot pienissä erissä, kunnes saat kimmoisan taikinan, joka sormella painettaessa nousee ylös. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi leivinliinalla tai kelmulla peitettynä.

Sekoita tomaattikastikkeen ainekset keskenään.

Sekoita mausteet halkaistuihin kirsikkatomaatteihin.

Kumoa pizzataikina pöydälle ja alusta sitä käsin noin viisi minuuttia. Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan ja kauli osat suorakulmion muotoisiksi. Levitä pizzapohjien päälle tomaattikastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Taittele pizzapohjan reunat ronskisti kehykseksi ja voitele kehys kananmunalla. Asettele tomaatinpuolikkaita, chevrekiekkoja ja revittyä pulled chickeniä vielä pizzan päälle.

Paista pizzoja 250-asteisessa uunissa noin 12-18 minuuttia, tai kunnes taikina on kypsää. Koristele pizza basilikan lehdillä ja tarjoile..

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki