Pulled Beefiä maissileivällä, marinoitua punasipulia sekä persikkagrillikastiketta
5
Henkeä
240 min

Pulled Beefiä maissileivällä, marinoitua punasipulia sekä persikkagrillikastiketta

Raaka-aineet

1 pkt Atria Bravuuri n1,0kg Pulled Beef, merisuolattu, paistopussipakkauksessa

2 kpl punasipulia

1 rkl merisuolaa myllystä

Persikkagrillikastike:

2 tlk tölkkipersikoitä

3 dl valkoviinietikkaa

1/4 dl rypsiöljyä

1/2 tl valkosipulimurskaa

2 rkl Dijon sinappia

1 tl kanelijauhetta

3 rkl sitruunamehua

1 rkl Worcestershire-kastiketta

1/4 tl inkiväärijauhetta

1/2 tl mustapippuria myllystä

1,5 dl vaahterasiirappia

2,5 dl fariinisokeria

Tarvittaessa

2 rkl maizenaa

2 rkl vettä

5 viipale maissileipää

Koristeeksi

5 kpl puolikkaita punaisia chilejä

5 kpl rapeaksi paistettua pekoniviipaletta

5 kpl halkaistu kirsikkatomaatti

Näin se hoituu

Kypsennä Pulled Beef pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Sekoita sipuleihin merisuola ja anna marinoitua kylmässä noin yksi tunti. Revi Pulled Beef ja mehusta persikkagrillikastikkeella.

Persikkakastike:
Soseuta persikat. Laita kaikki ainekset maizenaa lukuun ottamatta kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoittaen noin 30 minuuttia. Kastikkeen pitäisi olla normaalin grillikastikkeen paksuista. Kastikkeen ollessa liian juoksevaa, sekoita joukkoon veteen liuotettu maizena ja anna pulpahtaa. Siirrä kastike sivuun.

Annoksen kokoaminen:
Leikkaa maissileivästä viipale ja aseta keskelle lautasta. Nosta leivän päälle Pulled Beefiä ja koristele punasipuleilla, chilin puolikkaalla, paistetulla pekoniviipaleella ja kirsikkatomaateilla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit