Possupizza Bianco
4
Henkeä
80 min

Possupizza Bianco

Raaka-aineet

Pizzataikina:

4 dl vettä

50 g hiivaa

1-2 tl suolaa

9 dl durumvehnäjauhoja

2 rkl oliiviöljyä

Tuorejuustotäyte:

1 kpl (luomu)sitruuna

50 g parmesaania

200 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)

Lisäksi:

6-8 kpl pientä kiinteää perunaa keitettynä ja viipaleiksi leikattuna

1 pkt Atria 200g Vuolu Porsaan Fileestä

30 g parmesaania

Viimeistelyyn:

tuoretta timjamia

laadukasta oliiviöljyä

Näin se hoituu

Maukas porsaanfilee sopii erinomaisesti perinteisen pizzapohjan päälle. Pohjalle sivellään tuorejuustotäytettä ja päälle ladotaan vielä perunaviipaleet.

Valmista ensin pizzataikina. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Vaivaa tasaiseksi ja työstä noin 5 minuuttia. Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä ja vedottomassa paikassa noin tunti, kunnes se on kaksinkertainen.

Pese sitruuna ja raasta siitä kuori. Raasta myös parmesaani. Sekoita tuorejuusto, sitruunankuori ja parmesaani keskenään.

Jaa taikina neljään osaan ja kauli pieniksi pizzoiksi. Voitele pizzat tuorejuustoseoksella. Levitä peruna- ja porsaanviipaleet pizzan päälle. Raasta pinnalle vielä parmesaania.

Paista pizzoja 250 asteessa noin 8−10 minuuttia. Viimeistele pizzat tuoreella timjamilla ja laadukkaalla oliiviöljyllä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit