Possun marmorifileetä ja  viski-hunajasipulia
30 min

Possun marmorifileetä ja viski-hunajasipulia

Raaka-aineet

1 pkt Atria n600g Viljaporsaan Marmorifilee, kypsä

2 rkl voita

3 kpl sipulia suikaloituna

0,5 tl suolaa

1 rkl hunajaa

2 rkl viskiä

Näin se hoituu

Ota porsaan marmorifilee huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen kuumentamista.

Sulata voi paistinpannulla ja lisää sipulit. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmeitä ja läpikuultavia. Mausta sipulit suolalla, viskillä ja hunajalla.

Laita marmorifilee uunivuokaan ja kuumenna 170-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes fileen sisälämpötila on yli 75 astetta. Leikkaa filee viipaleiksi ja nosta lautaselle. Nostele sipulit fileen päälle ja tarjoile lisäkkeenä esimerkiksi paahdettuja perunalohkoja ja vaikkapa punaviinikastiketta.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki