Possukääryleet ja sahramilla maustettu sienikastike
4
Henkeä
50 min

Possukääryleet ja sahramilla maustettu sienikastike

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Pehmeänpippurinen Viljaporsaan Fileepihvi

1 pkt Atria 100g Kylmäsavukinkku

50 g vahvaa juustoa (esim. mustaleima)

1/2 tl suolaa

1/2 tl pippurisekoitusta

200 g siitakesieniä

1 kpl keltasipulia

1 rkl punaviinietikkaa

1 dl punaviiniä

1 dl lihalientä

2 dl demi glace -kastiketta

1 rkl sokeria

1/2 pss sahramia

1 rkl oliiiviöljyä

1 kpl rosmariininoksa

1 kpl timjaminoksa

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Lohko siitakesienet ja silppua sipuli. Paista ne oliiviöljyssä kuumalla pannulla. Paahda sokeri kattilassa, lisää punaviinietikka sekä punaviini ja kiehauta. Lisää lihaliemi, demi glace -kastike, sahrami, yrtit ja paistetut sienet ja sipuli. Hauduta noin 20 minuuttia.

Nuija porsaan leikkeitä hieman. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä kylmäsavukinkkuviipaleita leikkeiden päälle. Leikkaa juusto isoiksi viipaleiksi ja aseta yksi viipale leikkeen toiseen reunaan ja rullaa kääryleeksi. Sulje hammastikulla. Ruskista kääryleet oliiviöljyssä paistinpannulla tai grillissä. Poista hammastikut ja laita kääryleet kastikkeen joukkoon ja jatka hauduttamista noin 10 minuuttia. Tarkista maku.

Tarjoa esimerkiksi uuniperunan kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit