Possu-ssämit
4
Henkeä
40 min

Possu-ssämit

Raaka-aineet

1 pkt Atria Mehevä Rustiikkikuutio Viljaporsaan fileestä 350g

rypsiöljyä

suolaa

mustapippuria

Pikakimchi:

1 rkl rypsiöljyä

1 rkl tomaattipyreetä

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

0,5 kpl kiinankaali suikaloituna

0,5-1 kpl punainen chili hienonnettuna

1 rkl kalakastiketta

1 rkl omenaviinietikkaa

1 tl sokeria

2 kpl kevätsipulia viipaleina

Tarjoiluun:

1 rkl srirachaa

1,5 dl majoneesia

3 kpl kevätsipulia viipaleina

salaatin lehtiä

keitettyä riisiä

seesaminsiemeniä

Näin se hoituu

Tee ensin pikakimchi maustumaan. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää tomaattipyree ja valkosipuli ja freesaa hetki. Pyöräytä mukaan kaali ja chili ja freesaa taas hetki. Sekoita joukkoon loput ainekset, siirrä tarjoiluastiaan ja anna jäähtyä.

Paista possunfileekuutiot pannulla öljyssä kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita sriracha majoneesiin. Kokoa salaatinlehtiin kimchiä, riisiä, possua, srirachamajoneesia ja kevätsipulia. Viimeistele seesaminsiemenillä.

Reseptit ja vinkit

Vinkki