Porsaanleikkeitä, ohrattoa ja grillattua kesäkurpitsaa
4
Henkeä
40 min

Porsaanleikkeitä, ohrattoa ja grillattua kesäkurpitsaa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Pintamaustettu Viljaporsaan Fileepihvi Paprika

3 dl esikypsennettyjä ohrasuurimoita (200 g)

1 sipuli

3 dl valkoviiniä

2 dl kermaa

1 kesäkurpitsa (noin 400 g)

suolaa

25 g öljyä

vettä

Näin se hoituu

Kuullota pannulla esikypsytetyt ohrasuurimot ja sipuli. Lisää valkoviini ja keitä hiljalleen muutama minuutti. Lisää seokseen 3 dl vettä. Kun kaikki neste on haihtunut, lisää kerma ja anna muhia vielä tovi.

Grillaa viljaporsaanleikkeet kypsiksi.

Viipaloi kesäkurpitsa. Suolaa leikkauspinnat ja anna suolan heruttaa nestettä hetken aikaa. Sivele viipaleet öljyllä ja grillaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit