Porsaanleike punaviinipastalla
4
Henkeä
30 min

Porsaanleike punaviinipastalla

Raaka-aineet

1 rasia Atria n800g Marinoitu Viljaporsaan Pihvifilee

400 g penne tricolore-pastaa

3 rkl öljyä

4 valkosipulinkynttä

3 dl punaviiniä

1 dl smetanaa

1 pkt Atria 500g Grillikasvikset

Näin se hoituu

Pyyhi pois suurin osa lihojen pintamarinadista ja paista leikkeitä joko pannulla tai grillissä molemmin puolin muutama minuutti. Keitä pastaa kolme minuuttia ja valuta se. Nosta lihat pois pannulta ja kumoa siihen pasta, öljyä ja valkosipulia. Kuullota hetki ja kaada punaviini pastan päälle. Hauduta muutama minuutti, jolloin pasta on imenyt viinin lähes kokonaan. Sekoita smetana pastan joukkoon ja nosta kahteen palaan leikatut leikkeet päälle. Kuumenna grillivihannekset ja tarjoa niitä pastan lisäkkeenä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok