Porsaan ulkofileepihvi -leivät punasipulihillolla ja rucolalla
2
Henkeä
60 min

Porsaan ulkofileepihvi -leivät punasipulihillolla ja rucolalla

Raaka-aineet

Punasipulihillo:

1 kpl punasipuli

1 rkl oliiviöljyä

2 rkl hillosokeria

2 rkl punaviinietikkaa

suolaa

mustapippuria myllystä

Pihvit:

1 pkt Atria Perhetilan 240g Ohut Viljaporsaan Fileepihvi Naturell

suolaa

mustapippuria myllystä

oliiviöljyä

Lisäksi:

2 viipale brie-juustoa

4 viipale hyvää maalaisleipää

rucolaa

Näin se hoituu

Porsaan ulkofileestä paistetun pihvin voi nauttia myös leivän välissä. Makean kirpeä punasipulihillo ja rucola täydentävät porsaanulkofileevoileivät normaalia iltapalaa hienommaksi kokonaisuudeksi.

Pilko punasipulit pieniksi kuutioiksi ja kuullota öljyssä. Lisää muut ainekset ja hauduta kunnes seos muuttuu hillomaiseksi, noin 2030 minuuttia. Jäähdytä jääkaapissa.

Mausta fileepihvit suolalla ja pippurilla ja paista ne kypsiksi öljytyllä pannulla. Nosta pihvien päälle reilut siivut brie-juustoa paiston loppuvaiheessa.

Paahda maalaisleivän viipaleet. Sivele leivät punasipulihillolla, nosta päälle rucolaa, ja pihvi. Ja aseta lopuksi toinen leipäviipale kanneksi. Tarjoile porsaanfileevoileivät joko sellaisenaan tai isompaan nälkään esimerkiksi ranskalaisten perunoiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki