Porsaan pihvifilee, lanttukuutiot ja curry-omenakastike
6
Henkeä
60 min

Porsaan pihvifilee, lanttukuutiot ja curry-omenakastike

Raaka-aineet

1 pkt Atria n800g Marinoitu Viljaporsaan Pihvifilee

LANTTUKUUTIOT

600 g lanttua

2 rkl rypsiöljyä

2 rkl siirappia

1/2 tl suolaa

KASTIKE

5 dl omenamehua

1 kpl keltasipulia

1 dl ruokakermaa 5%

2 tl currya

1 rkl kanafondia

Näin se hoituu

Kuivaa lihan pinta hyvin ja paista siihen öljyssä reilusti väriä paistinpannulla. Laita filee uuniin 170 asteeseen ja kypsennä kunnes sisälämpötila on 66 astetta. Kääri kypsä pihvifilee folioon ja anna vetäytyä noin 15-20 minuuttia.

Valmista lanttukuutiot samassa uunissa porsaan pihvifileen kanssa. Laita vuokaan voi, sulata uunissa. Lisää lanttukuutiot ja mausta siirapilla ja suolalla. Kääntele lanttukuutioita kypsymisen aikana.

Kastikkeen valmistus: Laita kattilaan 1 rkl öljyä ja kypsennä siinä suikaloitua sipulia ja currya noin kaksi minuuttia. Lisää kattilaan omenamehu, keitä vielä kokoon noin viisi minuuttia. Lisää ruokakerma ja mausta kanafondilla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki