Porsaan leikkeet sinappikermakastikkeessa folioperunan kera
2
Henkeä
60 min

Porsaan leikkeet sinappikermakastikkeessa folioperunan kera

Raaka-aineet

0,5 pkt Atria Perhetilan 600g Pintamaustettu Viljaporsaan Fileepihvi Pippuri

2 dl kermaa

4 rkl sinappia

2 cl konjakkia

rosepippuria

viherpippuria

4 isoa perunaa

2 tomaattia

200 g kurkkua

basilikaa

suolaa

Näin se hoituu

Paista porsaanleikkeet pinnoiltaan kypsiksi. Kuumenna pannulla kermaa ja mausta sinapilla, konjakilla, pippureilla ja fondilla. Keitä paksuksi kastikkeeksi ja nosta leikkeet loppuvaiheessa kastikkeen sekaan. Kääri perunat folioon ja kypsennä grillissä. Leikkaa tomaatti ja kurkku viipaleiksi, mausta suolalla ja revi niiden mausteeksi basilikaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit