Porsaanleikkeet grillijuureksilla
4
Henkeä
30 min

Porsaanleikkeet grillijuureksilla

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Pintamaustettu Viljaporsaan Fileepihvi Paprika

200 g lanttua

200 g bataattia

200 g punajuurta

1 punasipuli

1 sitruunan mehu

25 g voita

suolaa

Näin se hoituu

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta.

Pilko juurekset ja mausta ne sitruunan mehulla ja suolalla. Kaada juurekset voideltuun alumiinivuokaan tai muuhun astiaan ja aseta vuoka grilliin. Grillaa niin että pinnat saavat hiukan väriä.

Grillaa porsaanleikkeisiin kauniit raidat. Nosta kypsät leikkeet juuresten päälle. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit