Porsaan lehtipihvit, lämmin kaali-omenapaistos ja vihreä salaatti
4
Henkeä
25 min

Porsaan lehtipihvit, lämmin kaali-omenapaistos ja vihreä salaatti

Raaka-aineet

SALAATTI

1 ruukku lehtisalaattia

1 ruukku rucola-salaattia

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl viinietikkaa

1 tl suolaa ja sokeria

PAISTOS

500 g valkokaalta

2 kpl hapokasta omenaa

1 rkl rypsiöljyä

2 tl punaviinietikkaa

1 rkl hunajaa

1 tl suolaa

1/4 tl mustapippurirouhetta

LEHTIPIHVIT

2 pkt Atria 270g Viljaporsaan Lehtipihvi ja maustevoit

1 rkl rypsiöljyä

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Revi salaatit haarukkapaloiksi ja huuhtele lävikössä, ravistele mahdollisimman kuivaksi. Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, viinietikka, suola ja sokeri. Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Pese omenat ja leikkaa lohkoiksi. Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää kaalisuikaleet ja sekoittele niin, että kaali pehmenee hieman. Lisää omenalohkot ja mausteet, sekoita hyvin. Pienennä lämpöä ja hauduta noin 3 minuuttia.Mausta suolalla, mustaippuriilla ja sokerilla. Kaada lämmin kaali-omenapaistos tarjoilukulhoon ja peitä foliolla pihvien paistamisen ajaksi.

Peitä leikkuulauta leivinpaperilla ja nosta pihvit siihen. Kaada jokaiselle pihville pieni tilkka öljyä ja hiero se kauttaaltaan pihvien pinnoille. Kuumenna kaksi paistinpannua (jotta pihvit saa paistettua 4 hengelle kerralla) oikein kuumaksi ja paista pihvejä noin 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta pinta suolalla ja mustapippurilla. Nosta pihvit lautasille, aseta päälle maustevoi ja tarjoile heti kaali-omenapaistoksen ja vihreän salaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki