Porsaan kassler paistopussissa
4
Henkeä
200 min

Porsaan kassler paistopussissa

Raaka-aineet

3 kpl Atria n800g Naturell Viljaporsaan Uuniliha

tai

Atria n2,3kg Sian Niska vakuumi

2 rkl suolaa

mustapippuria rouhittuna

öljyä paistamiseen

Näin se hoituu

Porsaan kasslerista tulee herkullista ja mehevää paistopussissa, joka sulkee sisäänsä kaikki muuten karkuun pääsevät aromit.

Hiero lihan pintaan suola, pippuri ja savupaprikajauhe. Paista lihaan kuumalla pannulla vähässä öljyssä kaunis väri kauttaaltaan. Nosta liha (tai lihat) paistopussiin, sulje pussi ja leikkaa yksi kulma auki ohjeen mukaan.
Hauduta grillissä tai uunissa 180 asteessa tunti, laske lämpötila noin 160 asteeseen ja jatka hauduttamista vielä pari tuntia tai kunnes liha on makuusi sopivan ylikypsää.

Tästä lihasta saat kolme erilaista herkkua kolmelle päivälle:
1. päivä: Lämmintä herkkua suoraan uunista esimerkiksi grillattujen perunoiden ja liemestä valmistetun kastikkeen kanssa.
2. päivä: Ruokaisa lounassalaatti öljyssä rapeapintaiseksi paistetuista kuutioista.
3. päivä: Pulled pork -tyylisesti revittyä lihaa paahdetun leivän päällä sinappimajoneesin kera tarjottuna.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki