Porsaan fileeleikkeet ja vuohenjuusto-aprikoosikastike
4
Henkeä
15 min

Porsaan fileeleikkeet ja vuohenjuusto-aprikoosikastike

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Pehmeänpippurinen Viljaporsaan Fileepihvi

2 dl ruokakermaa

5 kpl kuivattuja aprikooseja

50 g vuohenjuustoa

1/4 tl valkopippuria

2 tl kana-tai vasikanfondia

1 rkl (hunajaa)

Näin se hoituu

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen kokkausta.

Valmista kastike. Hienonna aprikoosit ja laita ne kattilaan ruokakerman ja paloitellun juuston kanssa. Kiehauta kastike, sekoita kuumentamisen aikana. Aja kastike sileäksi sauvasekoittimella ja mausta. Halutessasi kastikkeeseen lisää makeutta, lisää siihen hieman hunajaa.

Pyyhkäise marinadi porsaanleikkeiden pinnasta ja leikkaa reunanauha kolmesta kohdasta poikki. Grillaa leikkeet tai paista pannulla voissa. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit