Pörkölt-lihapata Karjalanpaistista
4
Henkeä
150 min

Pörkölt-lihapata Karjalanpaistista

Raaka-aineet

0,5 pkt Atria 700g Perinteinen Karjalanpaisti

100 g paprikasuikaleita, punaista ja vihreää

50 g purjoa suikaleena

3 kpl valkosipulinkunttä

2 rkl voita

1 tl suolaa

3 tl paprikajauhetta

1 kpl lihaliemikuutio

3 dl kuivaa valkoviiniä

1 tl rosmariinia

Näin se hoituu

Ruskista lihakuutiot voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Lisää paprikapalat, purjo- ja valkosipulisilput, liemikuutio ja viini.
Ripottele rosmariini päälle, peitä pata kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 2 tuntia. Lisää viiniä tarvittaessa.
Tarjoa unkarilainen lihahöystö paistettujen, paprikajauheella maustettujen perunaviipaleiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit