Porkkanalaatikolla täytetty viljaporsaan pihvifilee
4
Henkeä
60 min

Porkkanalaatikolla täytetty viljaporsaan pihvifilee

Raaka-aineet

1 Atria n700g Naturell Viljaporsaan Pihvifilee

1 Atria 400g Porkkanalaatikko

1 ruukku rosmariinia

1 ruukku timjamia

1 tl suolaa

1/2-1 tl mustapippuria myllystä

cocktail-tikkuja

Näin se hoituu

Leikkaa pihvifilee levyksi pitkittäisillä veitsen viillolla.
Silppua puolet timjamista ja rosmariinista.
Mausta pihvifilee suolalla, mustapippurilla, rosmariini- ja timjamisilpulla.
Levitä porkkanalaatikko tasaiseksi kerrokseksi pihvifileen päälle ja rullaa lihalevy.
Sulje fileerulla cocktail-tikuilla tai paistinarulla. Laita loput yrtinoksat fileerullan päälle tai pujota ne paistinarun alle. Siirrä täytetty filee uunivuokaan.
Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia. Valmiin paistin pinta on kullanruskea. Peitä vuoka uunista ottamisen jälkeen foliolla tai leivinpaperilla ja anna makujen tasaantua 15 minuuttia ennen viipalointia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki