Porkkana-jauhelihakiekot
10
Henkeä
20 min

Porkkana-jauhelihakiekot

Raaka-aineet

1 pss sipulikeittoainesta

1,5 dl vettä

1/2 dl korppujauhoa

1 pkt Atria 400g Nauta Jauheliha 17%

1 pkt Atria 400g Porkkanaohukainen

2 kpl tomaattia

1 tl oreganoa

100 g juustoraastetta

Näin se hoituu

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot. Anna turvota 5 minuuttia. Lisää joukkoon jauheliha ja sekoita. Levitä pellille 10 porkkanaohukaista, jaa jauhelihamassa ohukaisten päälle. Laita ohut tomaattiviipale massan päälle ja mausta oreganolla. Jaa juustoraaste kiekoille, laita porkkanaohukainen kanneksi. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 18 minuuttia.

Tarjoile raikkaan salaatin kera tai osana cocktailpöydän tarjoilua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki