Pistaarikuorrutettua possunfileetä ja lämmintä lehtikaali-omenasalaattia
4
Henkeä
60 min

Pistaasikuorrutettua possunfileetä ja lämmintä lehtikaali-omenasalaattia

Raaka-aineet

1 kpl Atria n600g Viljaporsaan Marmorifilee, kypsä

1 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä

Lämmin lehtikaali-omenasalaatti:

2 rkl seesamiöljyä

1 kpl punasipuli viipaloituna

1 kpl keltainen paprika suikaloituna

100 g lehtikaalia suikaloituna

2 kpl hapanta omenaa (esim. Granny Smith) reiluina kuutioina

1 tlk fetaa (mausteöljyssä marinoituja)

0,5-1 rkl siideriviinietikkaa

0,5 tl mustapippuria myllystä

0,5 tl suolaa

1 rkl hienonnettua persiljaa

Lisäksi esim:

bataattipyreetä ja fetaa

Näin se hoituu

Ota marmorifilee huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta.

Hienonna tai hakkaa pistaasipähkinät karkeaksi muruksi. Kaada pähkinät lautaselle ja pyöritä filee pähkinöissä. Paahda fileetä 200-asteisessa uunissa, kunnes kuorrutus on on saanut kauniin värin ja liha on kuumaa.

Kuumenna öljy paistinpannussa tai kasarissa ja kuullota punasipulia ja paprikaa kunnes ne ovat pehmeitä, noin 4 minuuttia. Lisää lehtikaalit ja omenat. Peitä pannu kannella ja hauduta miedolla lämmöllä noin 3-5 minuuttia. Lisää loput ainekset ja sekoita.

Viipaloi kuorrutettu porsaan filee ja tarjoile se lehtikaali-omenasalaatin ja esimerkiksi bataattipyreen ja fetan kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki