Pippuroitua porsaan leikettä ja haudutettua omenaa
4
Henkeä
50 min

Pippuroitua porsaan leikettä ja haudutettua omenaa

Raaka-aineet

1 rasia Atria Perhetilan 600g Pintamaustettu Viljaporsaan Fileepihvi Pippuri

2 kpl omenaa (Granny Smith tai vastaava kiinteä omena)

2 kpl kevätsipulia

2 rkl ruokosokeria

1/2 dl omenaviinietikkaa

1 dl omenamehua

50 g voita

JUURESSOSE:

200 g jauhoista perunaa

100 g porkkanaa

100 g juuriselleriä

1 kpl keltasipuli

2 kpl valkosipulinkynttä

2 kpl oksaa timjamia

50 g voita

1 ltr kasvislientä

Näin se hoituu

Paista leikkeet pakkauksen ohjeet mukaan, Kuori ja leikkaa omenat ja sipulit lohkoiksi.
Ruskista kattilassa omenat ja kasvikset, lisää muut aineet ja hauduta 10 min.
Juuressose:
Kuori ja paloittele kaikki juurekset. Freesaa kattilassa voin ja timjamin kanssa, keitä kunnes ovat pehmeitä. Soseuta ja mausta suolalla tarpeen mukaan.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki