Pippuripintamaustetut viljaporsaan fileepihvit ja parsa-tomaattisalaattia
4
Henkeä
45 min

Pippuripintamaustetut viljaporsaan fileepihvit ja parsa-tomaattisalaattia

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Pintamaustettu Viljaporsaan Fileepihvi Pippuri

2 rkl öljyä

Salaatti:

16 kpl tuoretta tankoparsaa

4 kpl tomaattia

1 kpl punasipuli

1/2 dl appelsiinin mehua

1/2 dl rypsiöljyä

2 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Näin se hoituu

Ota fileepihvit huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillaamista. Salaatti: Leikkaa parsojen puumainen pää pois ja kuori parsat kevyesti. Kiehauta parsoja 3min, jäähdytä ja kuivaa. Viipaloi parsat, jätä nuppu kokonaiseksi. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita keskenään appelsiininmehu, öljy ja mausteet, tarkista maku. Lisää ruohosipuli ja sekoita. Kokoa salaatti: Lado tarjoiluastian pohjalle tomaatti, sipuli ja parsa. Koristele salaatti parsannupuilla ja valele pintaan kastiketta. Liha: Sivele fileepihvit öljyllä ja grillaa 3-4min molemmin puolin tai kunnes liha on kypsä. Tarjoile. Lisäkkeeksi sopii esimerkiksi Atria Grilliperunat Voi-Tilli.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit