Pippuripihvit, valkosipuli-grillisalaattia sekä rosmariinilla maustettua uuniperunaa 
4
Henkeä
45 min

Pippuripihvit, valkosipuli-grillisalaattia sekä rosmariinilla maustettua uuniperunaa

Raaka-aineet

2 pkt Atria 280g Takuumurea Naudan Pippuripihvi Paahtopaistista

1 pkt Atria 350g Valkosipuli Grillisalaatti

4 kpl isoa uutta perunaa

2 kpl oksaa rosmariinia

1 tl suolaa

1/2 tl pippuria

3 rkl oliiviöljyä

Näin se hoituu

Ota lihat huoneen lämpöön ja aloita perunoiden valmistus. Leikkaa perunoista pituus suuntaan kaksi paksua viipaletta. Mausta perunat kulhossa rosmariinilla, suolalla ja pippurilla ja pirskottele päälle oliiviöljyä. Kuumenna grilli keskilämmölle ja grillaa perunoita noin 15 minuuttia per puoli kansi suljettuna. Kun perunat ovat kypsiä, penslaa perunat vielä kerran oliiviöljyllä ja siirrä yläritilälle. Valmista mehevät pippuripihvit kuumassa grillissä halutun kypsyisiksi ja tarjoile ne valkosipuli grillisalaatin ja grillattujen uuniperunapuolikkaiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit