Pippuripihvit possusta chilihillokkeen ja tomaattisalaatin kanssa
2
Henkeä
30 min

Pippuripihvit possusta chilihillokkeen ja tomaattisalaatin kanssa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan Viljaporsas Fileepihvi Pippuri 235g

Chilihilloke:

250 g chilejä (punaisia ja vihreitä)

1 kpl salottisipuli

2 kpl valkosipulinkynttä

1 kpl pieni omena

2 rkl omenaviinietikkaa

3/4 dl sokeria

Tomaattisalaatti:

2 kpl kypsää tomaattia

1 kpl punasipulia

1/2 rkl oliiviöljyä

1/2 tl sokeria

1/2 tl suolaa

ripaus mustapippuria

Näin se hoituu

Raikas tomaattisalaatti sekä sopivan tulinen chilihilloke ovat täydellisen raikkaat lisäkkeet meheville possun fileepihveille.

Tämä resepti on suunniteltu Satokausikalenterin koekeittiöllä, osana Atrian ja Satokausikalenterin yhteistä Sadonkorjuu-kampanjaa.

Valmista ensin chilihilloke. Halkaise chilit, poista halutessasi siemenet ja hienonna. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja omena. Laita kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia välillä sekoittaen. Soseuta hilloa varovasti sauvasekoittimella, mutta jätä kuitenkin vielä rouheaksi. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Ota Viljaporsaan fileepihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen yhteensä noin 8 minuuttia, kunnes pihvien sisälämpötila on 70°C. Kääri pihvit folioon ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua.

Leikkaa tomaatit siivuiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Sekoita tomaatit ja punasipulit keskenään, lisää joukkoon oliiviöljy ja mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile pihvit tomaattisalaatin ja chilihillokkeen kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki