Pippuripihvit kermakastikkeessa
7
Henkeä
20 min

Pippuripihvit kermakastikkeessa

Raaka-aineet

2 pkt Atria 280g Takuumurea Naudan Pippuripihvi Paahtopaistista

1 rkl voita

1 rkl rypsiöljyä

3 dl ruokakermaa 5%

2 rkl musta-, viher- ja rosépippuria rouhittuna

2 rkl sinappia

1 tl suolaa

1 rkl persiljaa

Näin se hoituu

Ota paisti huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Leikkaa paistista 7 pihviä. Laita kuumalle paistinpannulle öljyä. Lisää pannulle pihvit ja ruskista ne nopeasti toiselta puolelta. Lisää voita pannuun ja lusikoi paahtunutta voita pihvien päälle. Kun pihvin ensin ruskistetulta puolelta nousee lihasneste pintaa, on aika nostaa pihvit pois ja laittaa vetäytymään.

Vähennä sitten lieden teho puoleen. Lisää pannulle sinappi ja kuohukerma. Anna kiehua kunnes kerma on saostunut kastikkeeksi. Koristele lopuksi hienonnetulla persiljalla ja pippureilla. Suolan määrän voit tarkistaa oman makusi mukaan. Tällä ohjeella pihveistä tulee puolikypsiä. Jos haluat kypsempiä tai raaempia, lisää tai vähennä kypsennysaikaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit