Pippurinakit ja maalaisjuureksia
6
Henkeä
45 min

Pippurinakit ja maalaisjuureksia

Raaka-aineet

1/2 pkt Atria Kunnon Arki 840g Grillinakki

6 rkl öljyä

2 rkl pippuriseosta

400 g rosamundaperunoita

300 g porkkanoita

300 g palsternakkaa

1/ 1/2 tl suolaa

1 dl smetanaa

1 valkosipulinkynsi

3 rkl ketsuppia

pala kurkkua

Näin se hoituu

Kuumenna pannulla pari ruokalusikallista öljyä ja mausta se pippuriseoksella. Paista nakit kypsiksi seoksessa. Leikkaa perunat, porkkanat ja palsternakka sormen paksuisiksi tangoiksi ja pyöräytä niiden pinnoille öljyä. Kuumenna uuni 225 asteiseksi ja kypsennä juureksia pellillä puolisen tuntia. Mausta suolalla. Sekoita ketsuppia ja murskattua valkosipulia smetanan joukkoon ja tarjoa makkarajuuresten kastikkeena.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki