Pinaattiohukaiset, punajuuririsotto ja paistetut sienet
5
Henkeä
20 min

Pinaattiohukaiset, punajuuririsotto ja paistetut sienet

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Pinaattiohukainen

1 kpl salottisipulia

2 dl risottoriisiä

2 dl kasvislientä

1 dl punajuurimehua

1/2 dl valkoviiniä

400 g kauden sieniä

1 rkl oliiviöljyä

Näin se hoituu

Lämmitä kasvisliemi kuumaksi. Kuori ja hienonna salottisipuli pieneksi kuutioksi. Freesaa sipuli ja riisi oliiviöljyssä. Kaada viini ja kasvisliemi päälle. Anna hautua hetki ja lisää punajuurimehu. Rouhaise pippurimyllyllä ja lisää hyppysellinen suolaa kattilaan. Hauduta hiljalleen risotto kypsäksi.

Tarjoa pinaattiohukaisten ja vastapaistettujen sienten kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit