Perinteinen Karjalanpaisti
6
Henkeä
60 min

Kermainen karjalanpaisti

Raaka-aineet

1 pkt Atria 700g Perinteinen Karjalanpaisti

rypsiöljyä tai voita

1 kpl keltasipulia kuutioituna

4 dl vettä

6 kpl maustepippureita

1 tl suolaa

1 kpl lihaliemikuutio

2 kpl laakerinlehtiä

1 rkl vehnäjauhoja

2 dl ruokakermaa

Näin se hoituu

Ruskista paistikuutiot öljyssä tai voissa ja laita ne pataan. Ruskista myös sipuli ja lisää pataan. Kaada pataan vettä niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Lisää mausteet ja lihaliemikuutio. Aseta kansi päälle ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin kolmen tunnin ajan. Mikä aikaa on, madalla lämpöä ensimmäisen tunnin jälkeen ja pidennä kypsennysikaa. Voit jättää karjalanpaistin 90-asteiseen uuniin yön ajaksi, jolloin lopputulos on erityisen murea ja maistuva.

Sekoita vehnäjauhot pieneen vesitilkkaan ja sekoita suuruste karjalanpaistiin. Lisää lopuksi ruokakerma.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki