Perinteinen jauhelihataikina
4
Henkeä
60 min

Perinteinen jauhelihataikina

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Nauta Jauheliha 17%

2 dl kermaviiliä

1 dl korppujauhoa

1 sipuli

1 kananmuna

2 tl suolaa

1 tl jauhettua maustepippuria

Näin se hoituu

Sekoita kermaviilin joukkoon korppujauhot. Anna turvota n. 10 min. Silppua sillä aikaa sipulit ja hauduta paistinpannulla voissa noin 2 min, älä ruskista. Lisää kaikki aineet kermaviiliseokseen ja sekoita tasaiseksi. Laita jääkaappiin 30 min ennen muotoilua ja paistamista.
Muotoile öljytyillä käsillä pihvejä tai pullia ja paista valurautapannulla voissa kauniin ruskeiksi.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki