Pekoniin käärityt jalapenokanarullat, avokadodippi ja meksikolainen riisi
3
Henkeä
40 min

Pekoniin käärityt jalapenokanarullat, avokadodippi ja meksikolainen riisi

Raaka-aineet

Meksikolainen riisi:

1 kpl sipuli

0,5 kpl paprika

1 kpl jalapeno

2 kpl valkosipulinkynttä

oliiviöljyä

2 dl pitkäjyväistä riisiä

2 dl kanalientä

2 dl tomaattimurskaa

0,5 tl juustokuminaa

suolaa

0,5 kpl lime

0,5 kpl korianterinippu

Avokadodippi:

1 kpl avokado

1 dl ranskankermaa

0,5 rkl limen mehua

5 kpl oksaa korianteria

suolaa

Jalapenokanarullat:

1 kpl kevätsipulin varsi

1 kpl valkosipulinkynsi

1 kpl jalapeno

100 g tuorejuustoa

1 dl cheddar-raastetta

1 pkt Atria Perhetilan n300g Kanan Lehtipihvi

suolaa

mustapippuria myllystä

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

Näin se hoituu

Maukkaat jalapenokanarullat syntyvät näppärästi valmiiksi ohuista kanan lehtipihveistä. Jalapenon määrää säätelemällä voit päättää itsellesi sopivan tulisuusasteen. Ja vaikka rulliin tulisi hieman potkuakin, tasoittaa avokadodippi sitä mukavasti.

Hienonna sipuli, paprika, jalapeno ja valkosipuli. Kuullota kasvikset öljytyssä kattilassa. Sekoita joukkoon riisi ja paista hetki. Lisää kanaliemi, tomaattimurska, juustokumina ja suola. Kiehauta ja anna keittyä paukkauksen keitto-ohjeen mukainen aika. Mausta limen mehulla ja silputulla korianterilla ennen tarjoilua.

Halkaise avokado. Poista kuoret ja kivi. Murskaa hedelmäliha haarukalla ja sekoita sen joukkoon rankankerma, limemehu, silputtu korianteri ja suola.

Hienonna kevätsipuli, valkosipulinkynsi ja jalapeno, ja sekoita ne tuorejuustoon cheddar-raasteen kanssa. Mausta kanan lehtipihvit suolalla ja pippurilla, täytä jalapenotäytteellä ja kääri rulliksi. Kietaise pekonit rullien ympärille ja paista rullat keskilämpöisellä pannulla. Huolehdi että pekonipinta on rapea ja että kana on varmasti läpikypsää.

Tarjoa jalapenokanarullat avokadodipin ja riisin kera.

Reseptit ja vinkit

Vinkki