Pekoni-tankoparsat ja krutonkeja
6
Henkeä
50 min

Pekoni-tankoparsat ja krutonkeja

Raaka-aineet

600 g tankoparsaa

1 kpl sitruunaa

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

3 kpl vaaleaa leipää

2 rkl oliiviöljyä

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 tl timjamia

Näin se hoituu

Kuori tankoparsat ja leikkaa niistä kanta pois. Pese sitruuna, kuori se ja leikkaa kuori suikaleiksi. Suikaloi pekoni. Leikkaa leivästä reunat pois ja kuutioi se. Siirrä parsat uunivuokaan, voitele oliiviöljyllä, mausta suolalla, pippruilla ja timjamilla ja ripottele pinnalle pekonisuikaleet. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia, kunnes parsat ovat lähes kypsiä. Voitele parsoja pekonin rasvalla. Lisää uunivuokaan leipäkuutiot ja sitruunan kuori. Paista vielä noin 10 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit